Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V říjnovém vydání dámského magazínu Elle se Dara Rolins (51) svěřila, jak se drží ve formě. Základem všeho je prý pohyb, který se musí dělat s chutí.

„Na jevišti mě baví být víc odhalená, protože to k šoubyznysu patří. A jsem si vědoma, že mě všichni sledují. Proto se hýbu, abych dobře vypadala. Nejvíc mě baví tanec, u kterého nejen spaluji energii, ale prožívám i spoustu euforie," svěřila se v magazínu popová diva.

Zpěvačka je na své tělo právem hrdá, a proto jí nedělalo problém se pro známý dámský časopis nafotit fotografem Matúšem Tóthem jen v tělových kalhotkách a přiléhavém nátělníku.

Zpěvačka prý není relaxační typ a raději si odpočine při dobré muzice a tanci. Dara má výhodu, že jí chutná zdravé jídlo, a tak většinou snídá bílé jogurty s ovesnými vločkami a ovocem a přes den si dá salát nebo polévku. S troškou pevné vůle můžete mít i vy postavu jako obdivovaná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám