Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Gábina Dvořáková (35) je momentálně bez přítele. A toto single období shledává bývalá partnerka Leoše Mareše (47) a Jakuba Maliny jako naprosto ideální k tomu, aby na sobě zapracovala.

Kráska se dokonce stala jednou z tváří pražského fitness centra a propůjčila svou tvář i krabičkové dietě. Gábina byla z celé nabídky velmi nadšená.

„Cvičím moc ráda a udržuji se sportem pravidelně, proto jsem tuto nabídku velmi ráda přijala. Pravidelné stravování je myslím problémem každé modelky či ženy, která je časově vytížená. Nyní jíst pravidelně moc nestíhám. Rozhodla jsem se, že se nyní budu více věnovat sama sobě a práci, která mě moc baví. A k tomu zdravý životní styl prostě patří,“ řekla Gábina.

Modelka již prošla první instruktážní hodinou s trenérkou a zamilovala si oblíbený posilovací stroj s vibračním efektem. Nyní tak bude trávit v posilovně dost času. „Je to pro mě odreagování po každodenní práci,“ spokojeně uzavřela Gábina, která nyní pracuje v inzertní televizi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám