Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Kostková (47) není výjimkou z naší populace, takže i ji pořádně štve dlouhá zima, která ne a ne skončit. Na jaro je přitom už naladěná. A to nejen psychicky, ale i novým šatníkem, vůní a novou barvou vlasů.

"Změnu v barvě vlasů jsem si dopřála už v lednu. Je to druh melíru, kterému se říká hombre, a má působit, jako bych měla vlasy vyšisované od sluníčka. Ale to pořád nepřichází. Pořád chrchlám, a i když nejsem člověk, který by nadával na počasí, tentokrát musím říct, že zima na jaře mě fakt štve," řekla Super.cz.

"Už jsem si prošla i nové kolekce, mám ve skříni sukénku, halenky, kalhoty. Nové sluneční brýle už jsem začala nosit nehledě na počasí. A zkouším i nové čerstvější vůně,“ prozradila v parfumerii, kde se sešla s dalšími známými tvářemi u příležitosti Mezinárodního dne vody, aby podpořila projekt Aqua for Life, na němž spolupracují mimo jiné i zahraniční celebrity jako Sean Penn nebo topmodelka Petra Němcová. Za úkol má shánět čistou vodu pro rozvojové země.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám