Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Idol mnoha dam, kanadský herec Ryan Gosling (32), oznámil, že si hodlá odpočinout od práce, která jej živí. Dnes dvaatřicetiletá hvězda, která započala svou hereckou kariéru již v osmi letech, si chce dát pauzu kvůli tomu, že se obává, že už diváky trochu nudí.

„Hraji už moc dlouho. Ztratil jsem pojem o tom, co vlastně dělám. Myslím, že pro mě bude dobré, když si dám pauzu a přehodnotím, co vlastně dělám, a jak to dělám,“ uvedl Ryan.

Gosling, jehož přítelkyní je momentálně jedna z nekrásnějších hereček Eva Mendes, patří k nejmladším hercům, kteří byli nominováni na Oscara za nejlepší herecký výkon v hlavní roli. Jeho první hereckou zkušeností byl kabaret The Mickey Mouse Club, který odstartoval jeho kariéru. Vystupoval zde po boku Britney Spears (42), Christiny Aguilery (43) a Justina Timberlaka, u kterého v době účinkování žil.

Mezi jeho první herecké příležitosti patři vedlejší role ve filmech Frankenstein a já a Vzpomínka na Titány. Vidět jste ho mohli také například ve filmech jako jsou Vzorec pro vraždu, Okamžik zlomu, Drive nebo Bláznivá, zatracená láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám