Hlavní obsah
Článek

Skladatel Ondřej Soukup (72) slavil šedesátiny a zároveň se křtila i jeho deska. Jako kmotry si vybral kapelu Nightwork. V té ale chyběl jeho syn František. "Má po těžké operaci. Profesor Bartoníček se mu snaží dát do pořádku nohu," vysvětlil Super.cz Soukup.

Jeho syn se totiž narodil s genetickou vadou. Měl jednu nohu o několik centimetrů kratší. Lékaři se mu proto snažili dát nohu do pořádku. Šlo o pořádně riskantní zákrok. Hrozilo, že by Soukup ml. mohl o nohu i přijít.

Františka Soukupa (40) operovali už podruhé v pražské Vojenské nemocnici ve Střešovicích. Jeho chirurg postupuje v Česku dosud neznámou metodou. "Vypadá to jako zázrak. Tenhle případ chce prezentovat i na světových kongresech," prozradil Soukup starší. Momentálně František tráví čas rehabilitacemi a proto také nemůže kapela koncertovat.

Na párty se neobjevila ani Soukupova právoplatná manželka Gábina, protože zrovna seděla v porotě SuperStar. Nechyběla milenka Lucia Šoralová a řada zpěváků a zpěvaček, pro něž Soukup napsal písničky nebo účinkovali v jeho muzikálech. Blahopřát přišla Lucie Bílá (57), Leona Machálková, Václav Noid Bárta s partnerkou Eliškou Bučkovou nebo Radka Pavlovčinová. Starší generaci zastupovaly Jitka Zelenková nebo Eva Pilarová.

Reklama

Další články

Načítám