Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká vicemiss a tanečnice Lilian Sarah Fischerová se poprvé na veřejnosti objevila s mužem Adamem. I když jsou již skoro dva roky manželé, zatím ho na společenské akci neukázala. "Moc to nemá rád, necítí se v tomto prostředí úplně svůj," vysvětluje Lili.

Manželství si ale prý velmi užívá. "Je to čerstvé a hrozně fajn. My si to manželství nepřipouštíme, žijeme pořád super mladý život," upřesňuje. I když média informavala, že se pár bral v lese, není tomu tak. "To jsem novináře jen zmátla. Brali jsme se na moc nádherném místě v Panenském Týnci," prozradila.

S manželem Adamem se seznámili na herecké škole, kterou oba studovali. "Byla to velká láska, prakticky ihned," říká. Potomka ale zatím neplánují. "Adam se teď dostal na DAMU, čekají ho čtyři roky studia, tak to není aktuální. Abychom mohli mít miminko, musel by chodit do práce a to při této škole není možné. Takže si budeme ještě užívat svobodného života," dodala modelka a tanečnice.

Reklama

Další články

Načítám