Hlavní obsah
Článek

Po vyhazovu z VIP zpráv má Jiří Pomeje (†54) konečně důvod k radosti. Díky své snoubence Andree Šťastné se krátce před padesátkou konečně stane tátou. V manželství s Michaelou Kuklovou ani s Ivetou Bartošovou (†48) se mu to nepodařilo. Dokonce se bál, že nemůže mít děti.

Není divu, obě bývalé partnerky děti měly. Iveta Artura s Ladislavem Štaidlem, Michaela Románka s podnikatelem Romanem Holomkem, kterého si vzala po rozvodu s Pomejem. Míša se ovšem kdysi vyjádřila ve smyslu, že se Jiří během jejich manželství dětem bránil. Iveta zase už nebyla v době trvání jejich vztahu v nejplodnějším věku.

Obavy každopádně byly neoprávněné. "Je to tak. Absolvovali jsme vyšetření na konci prvního trimestru. Všechno je v pořádku," svěřil hrdý budoucí otec Blesku. Andrea zřejmě otěhotněla na dovolené v Thajsku, když se ale pár poté jedinkrát objevil ve společnosti na otevření nočního klubu, těhotenství popíral.

Bylo to zřejmě příliš v začátcích a v té době se z pověrčivosti ještě o očekávání miminka nemluví. "Byla jsem na genetických testech a celý týden jsem předtím měla strach. Vše je ale v pořádku," potvrdila i Andrea Šťastná. Pohlaví potomka Jiří s Andreou neprozradili, Pomeje by si ale přál dceru Annu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám