Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá herečka Šárka Vaculíková už nemusí být představována jen jako neteř Lukáše Vaculíka (61). Během letoška ji mohli diváci vidět ve filmech Můj vysvlečenej deník, Tady hlídám já a seriálech První krok a nyní i v Ulici.

Tam nahradila Dominiku Kadlčkovou. A v sauně, ve vířivce a při masáži Super.cz ukázala, že je skoro stejně štíhlá jako modelka.

"Tolik asi ne, ale ta postava se v seriálu objevila po pěti letech, takže měla šanci se změnit charakterově a taky trochu ztloustnout," smála se Šárka na dotaz, zda jí připadá, že má tělo jako modelka.

"S váhou jsem ale naštěstí nikdy neměla problém. Jsem štíhlá po mamince. Nedokázala bych si představit, že bych se musela hlídat v jídle. To musí být hrozné," zamyslela se.

Šárce už přestalo vadit, že je spojována se svým strýcem. "Uvědomuju si, že to propojení tam prostě je, je zbytečné se k tomu nevyjadřovat nebo to popírat. A strejdu Lukáše miluju," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám