Hlavní obsah
Článek

Příležitostná hollywoodská herečka a modelka Angelyne, jejíž věk se nikdo neodváží tipovat, je ve světě známá jako chodící strašidlo. Kam přijde, tam vzbudí rozruch. To také učinila nedávno v Kalifornii, kam přijela svým nablýskaným růžovým Chevroletem, z něhož vystupovala tak neopatrně, že se všichni mohli podívat na její spodní prádlo, které kupodivu nemělo růžovou barvu. Na první pohled proto nebylo jasné, zda vůbec nějaké má. Naštěstí ano.

Dáma, která si neláme hlavu s tím, kolik vrstev make-upu na obličeji aktuálně má, je velkou záhadou. Do povědomí veřejnosti se dostala v 80. letech, kdy ji lidé mohli spatřit na mnoha billboardech v těch nejrůznějších pózách. Občas si také zahrála menší roli ve filmu, neboť její vzezření je vskutku ojedinělé. Hlavní zdroj jejích výdělků ale znám není.

Angelyne se skoro celý život snaží o jedno: vypadat jako Pamela Anderson, Paris Hilton a Barbie v jednom. To, co je ale na růžovém americkém přízraku podivuhodné, je to, jak umně dokáže tajit své soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám