Hlavní obsah
Článek

Grammy po česku, zejména co se outfitů týče, přebírání cen Anděl rozhodně nepřipomíná. Výjimkou jsou snad jen polské fanynky, které přijely podpořit své hvězdy z Třince, Českého Těšína a okolí v lesklých minišatičkách a lodičkách, které si v šatně vytahovaly z igelitek. Chlapci z Charlie Straight budou mít na závěrečné afterpárty jistě radost.

Jedinou ze zpěvaček, která vzala přípravu na slavnostní večer opravdu vážně, byla Monika Bagárová, která s přispěním svého stylisty Lukáše Macháčka dotáhla svůj look s průsvitnou halenkou, pod níž byl vidět každý šev její podprsenky, k dokonalosti.

Aneta Langerová se stále snaží o ženský vzhled. K červeným šatům a sáčku by se jí více ale hodily lodičky než balerínky, které jí opticky zkracují nohy. Slušelo to i manželce Petra Bendeho v nádherných koktejlkách s výrazným výstřihem.

Táňa Vilhelmová, která doprovodila Vojtu Dyka (stal se Zpěvákem roku), už opravdu přestala skrývat své těhotenství, a vyrazila v lycrou obohacených černých koktejlkách. Nebyla však jedinou těhulkou večera. Bříško předvedla i nádherná manželka Michala Dvořáka, dydžejka Lucca.

Před zahájením večera se jako obvykle tvořily fronty na dvou malých barech, jejichž obsluha by cenu za rychlost v Guinessově knize rekordů jistě nezískala. „Mám žízeň jako velbloud a asi to tak zůstane až do noci,“ prohlásil s šibalským úsměvem Petr Bende.

Reklama

Další články

Načítám