Hlavní obsah
Článek

Herečka Iva Janžurová (82), která loni přišla o milovaného partnera Stanislava Remundu, má opět důvod k velké radosti. Před třemi dny se totiž stala popáté babičkou. Její mladší dcera Theodora ve čtvrtek krátce před půlnocí v porodnici v Podolí porodila syna, který dostal jméno Antonín Hugo. Chlapeček měří 51 centimetrů, váží necelá čtyři kila a má se čile k světu.

Pátý vnouček přišel na svět jen pár hodin před dlouho očekávaným porodem malého Quentina Kokty. Dcera Ivy Janžurové dokonce ležela na stejné chodbě jako Ornella.

„Místo abych šla oslavovat premiéru Strýčka Váni, kde hraji, jsem šla oslavovat narození vnoučka. Malý Toník je krásný, jak jinak,“ svěřila Super.cz rozněžněle paní Iva.

„Teprve později jsem si uvědomila, že se malý jmenuje stejně jako Čechov. Anton je vlastně Antonín. Můj dědeček byl taky Antonín. Odkud přišel Hugo to nevím, to se teprve dozvím. Bylo to takové malé překvapení. Včera jsme se na něj byli i s ostatními vnoučaty všichni podívat. Až jsme se chvilkami báli, že je nás tam moc,“ uzavřela povídání paní Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám