Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká pořádné zapití vnuka. Maminka Ornelly Štikové Monika na počest Quentina, kterého Ornella porodila v pátek v 7:48 ráno, uspořádala párty pro rodinu a nejbližší přátele v oblíbeném Coco baru v Kaprově ulici v Praze. A rozjela se pořádná jízda.

Dorazila celá rodina Štikovic včetně čerstvé prababičky Jaroslavy a blízcí přátelé. Nechyběl podporovatel Pavel Novotný, DJ Uwa nebo syn Karla Černocha Marek, který je sousedem Štikových v Hostivici.

Monika byla dokonalá hostitelka. Připravila skvělý raut, alkohol tekl proudem. Na stoly nedávala skleničky, ale rovnou láhve. A aby toho nebylo málo, došlo i na marihuanu. Ano, čtete dobře. Monika Štiková poprvé v životě kouřila trávu.

"Mám to fakt poprvé v životě. Někdo sem přinesl jointa a já si fakt poprvé v životě zakouřila. A je to paráda. Na Quentina," zařvala a začal nekončící smích. Monika byla neskutečně roztomilá a nedokázala bujarý smích zastavit. Vtipné jí přišlo úplně všechno. Ale proč ne. Vždyť má prvního vnuka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám