Hlavní obsah
Článek

Takové spalování jako Lucie Bílá (57) by chtěla mít každá žena. Super.cz vyzpovídal jejího partnera Petra Makovičku, který je tím, kdo se jí stará o jídlo. A nevěřili jsme vlastním uším, co se u nich spořádá. „Sama nechápu, jak se můžu vejít do kostýmů," svěřila Super.cz Lucka, která v muzikálu Aida vystavuje naprosto dokonalé tělo.

"Lucka má fakt neuvěřitelné spalování. Díky tomu, že pořád někde běhá a má spoustu práce, tak je logické, že i když sní všechno, co uvařím, vypadá úžasně. Až jí závidím," přiznal Makovička, který se sám pustil do hubnutí. "Mám sedm kilo dole," pochlubil se.

A co vlastně během posledních dnů před premiérou Aidy v Hudebním divadle Karlín doma jedli? "Protože jsme byli na houbách, tak třeba hovězí na houbách, fantastické hříbkové carpaccio, ale také chleba s máslem a domácími rajčaty nebo gratinovanou kachnu," vypočítal Makovička.

Ani on nezahálí, má před zahájením nového projektu, který bude opět v oblasti gastronomie. Nechtěl nic zakřiknout, ale vytáhli jsme z něj, že už má podepsanou smlouvu a v polovině prosince by rád otevřel.

Lucie mezitím bude hrát bez alternace roli princezny Amneris v Aidě. "Tím, že bych měla alternaci, bych zklamala diváky, kteří přijdou díky mému jménu. A jsem nadšená, že už je vyprodáno tak, že do konce prosince nezbývají žádné lístky vedle sebe," uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám