Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aleně Šeredové (46) nestačí, že má doma profesionálního fotbalistu Gigi Buffona a rozhodla se pečovat o další. Úspěšná modelka, herečka a moderátorka, jejímž druhým domovem je Itálie, se nedávno stala čestnou prezidentkou fotbalového klubu Carrarese Calcio, který vlastní spolu s manželem Gigim Buffonem. Klub z manželova rodného města hraje v Itálii třetí divizi. Alena má v klubu na starosti propagaci, chodí na většinu zápasů a do její kompetence patří i hledání sponzorů.

"Nechodím denně do kanceláře, starám se spíš o marketing a mám spoustu schůzek s partnery a sponzory," komentuje s úsměvem Alena svou novou roli manažerky.

Málokterý italský klub se může pochlubit tak půvabnou prezidentkou. V Carrarese toho samozřejmě hned využili a Alena nafotila v prostorách klubu neotřelý sportovní editorial pro jistý italský magazín.

„Řada úspěšných modelek se v určité fázi své kariéry dá na manažerskou dráhu, ale jen málokterá z nich si troufne na šéfování v ryze mužském světě, jakým je fotbalová branže. Alena má můj velký obdiv, fandím jí,“ říká její booker z domovské agentury Czechoslovak Models Martin Brát. Šeredová nás vážně nepřestane překvapovat.

Reklama

Další články

Načítám