Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotická moderátorka Lejla Abbasová (44) je šťastnou maminkou syna Davídka (1,5), kterého má s hudebníkem Michaelem Kocábem. Ještě předtím, než se Davídek narodil, se musela Abbasová vyrovnávat s tím, že ji Kocábova dcera z předchozího manželství, Natálie, neuznávala jako otcovu právoplatnou partnerku.

„Natálka se velmi ostře ohradila vůči našemu vztahu,“ vzpomínala Lejla na nepříjemnou situaci v pořadu Limuzína.

Rodinné vztahy byly tehdy hodně vyhrocené, ale teď se už konečně začíná blýskat na lepší časy. Natálka Kocábová se loni v dubnu stala podruhé maminkou, a tak na zbytečné hádky nemá ani pomyšlení.

„Myslím, že v současnosti jsou složené zbraně v tom nejlepším slova smyslu, protože Natálka má také mimčo, takže jsou její zájmy zaměřeny úplně jinak,“ oddechla si Abbasová, jíž mateřství velmi sluší.

Malý Davídek sice vypadá jako tatínek, ale povahově prý začíná připomínat svou maminku. „Má po mně cholerické rysy, ale zvládám ho. Až vyroste, tak si myslím, že to bude horší,“ uzavřela s úsměvem Lejla Abbasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám