Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) opět dokazuje, že není jen majitelkou jednoho z nejvíc sexy zadečků pod sluncem, ale že se může chlubit celou postavou. Své křivky totiž předvedla v novém filmu s názvem Parker, v němž se objeví po boku statného Jasona Stathama.

V jedné ze scén se bývalá manželka zpěváka Marca Anthonyho objeví jen ve spodním prádle, v němž vyniká její bezchybná postava. Zpěvačka, která je maminkou dvou dětí, si své křivky udržuje s pomocí osobního trenéra a rovněž s přítelem Casperem Smartem, s nímž byla nedávno spatřena v Polsku, kde běhala napříč městem Gdaňsk.

Snímek sleduje příběh zloděje jménem Parker, který se, ačkoliv je občas přinucen použít násilí, snaží být čestný a nekrást peníze těm, kteří je sami potřebují. Parkerovo slovo vždy platí a když je zrazen, mstí se. Když odmítá nabídku na loupež klenotů na zakázku, jen o vlásek unikne smrti. Následně se spojí s realitní makléřkou Leslie (Jennifer Lopez), která dokonale zná místní poměry a nemá již v životě co ztratit. Společně se pak rozhodnou ukrást klenoty pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám