Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Britney Spears (42) si poslední dobou nechávala hodně záležet na svém vzhledu nejen na pódiu a ve společnosti, ale i když jen vyrazila ven se svými syny. Ve středu ale nejspíš doufala, že se vše obejde bez přítomnosti paparazzi a na svou vizáž trochu rezignovala.

Pořádným přešlapem se staly letní šaty se zavazováním kolem krku. Řešení jejich vrchní části neumožňovalo obléknout pod ně podprsenku, což bylo vzhledem k nelichotivému střihu kamenem úrazu. Britney se navíc podivně hrbila, což pevnosti jejímu poprsí nepřidalo. Perličkou na konec byl materiál. Jelikož se pravděpodobně jednalo o bavlnu, Britney měla za chvíli šaty zmačkané a vytahané.

I když zpěvačka jen vedla své syny Seana a Jaydena na hodinu gymnastiky, paparazzi si mnou ruce, jak pro Britney nelichotivé snímky pořídili. Po jejich zhlédnutí se možná bude příště před skříní víc snažit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám