Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako většina lidí, tak ani Daniela Písařovicová nezálohuje fotografie, které pořizuje osobním fotoaparátem. Před časem se jí to ale velmi vymstilo. Během stěhování do nového bytu totiž přišla o počítač, ve kterém měla uložené veškeré osobní fotky.

„Když jsem se stěhovala do nového bytu, tak jsem přišla o počítač, ani nevím jak,“ posteskla si Daniela na volbě nejkrásnější fotoknihy roku 2012. „Byly tam fotky z dovolených za posledních pět let. Vzhledem k tomu, že jsem toho hodně objezdila, tak mě to velmi mrzelo,“ posteskla si Písařovicová.

Daniely jsme se ptali, jestli se bude na stejná místa opět vracet, aby vše znovu zdokumentovala. „Tak neplánuju, ale o to budu chytřejší do příštích let.“ V budoucnu si bude prý fotky raději hned tisknout, nebo je sestavovat do fotoknih.

I Eliška Bučková přišla o fotky, které byly jejímu srdci blízké. „Celá rodina jsme fanatičtí fotografové, a tak jsme celý život zaznamenávali vše, co se v naší rodině dělo, a alba pečlivě ukládali. Nějakou dobu jsem si ukládala fotky jen do počítače, ale jednoho dne se mi rozbil a já jsem o spoustu fotek přišla. Od té doby jsem se poučila a fotky si zálohuji na externím disku. Pro celou rodinu z nich teď připravuji fotoknihy,“ svěřila se další VIP porotkyně Eliška Bučková.

Reklama

Další články

Načítám