Hlavní obsah
Článek

Božský Karel Gott (†80) už v pátek odstartuje v Táboře své dlouho očekávané koncertní turné, na které se už moc těší. Aby ne, společnost mu na pódiu bude dělat hned několik krásných žen.

„Moje současné turné není mým posledním turné. Je prostě jen další částí koncertní šňůry, kterou absolvuji celý život. Letos mne znovu na všech koncertech jako v minulých letech doprovodí Boom!Band Jiřího Dvořáka, tedy formace, se kterou spolupracuji dlouhodobě. Je to parta výtečných hráčů pod skvělým kapelníkem a baví nás to spolu,“ řekl Karel Gott.

Mnohonásobný slavík Karel Gott se na minulém turné o pódium dělil s operní divou Evou Urbanovou. Tentokrát se zpěvák obklopil mladšími kráskami.

„Mými hosty jsou hned tři mladé, krásné a hlavně výtečně zpívající dámy – Monika Absolonová (47), Dasha a Gabriela Gunčíková (30). Se všemi si zazpívám také duet a v několika písních si dokonce zazpíváme všichni společně. Milým překvapením pak bude určitě vystoupení dívčího tanečního souboru La Clave de Osha kubánské choreografky a tanečnice Doris Martinez,“ prozradil Gott.

Populární zpěvák zařadí do svého repertoáru řadu písniček, které na jeho koncertech dlouho, nebo dokonce ještě nikdy nezazněly. Vyslyší tak přání svých fanoušků. To je případ například písniček Sny bláznivý, Muzika, Za lásku pálím svíci, Jestli Tě budu mít rád či Krev toulavá z televizního seriálu Cirkus Humberto.

A samozřejmě dojde i na novinky z Mistrova letošního alba Dotek lásky. A láska je přesně to, o čem Gott vůbec nejraději zpívá.

„Já o ničem jiném v životě takřka nezpívám. V mém zpěvníku by se čestných výjimek našlo opravdu jenom pár. Toto téma je totiž nejdůležitějším tématem současnosti. Láska má nekonečnou spoustu podob a umělce láká odnepaměti. S tak silným citem, jakým je láska, se dá přece pracovat donekonečna,“ uzavírá Gott.

Reklama

Další články

Načítám