Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První novodobá Miss Československa Ivana Christová (53) bezesporu patří k nejkrásnějším královnám krásy, které kdy touto soutěží prošly.

Už jako úspěšná modelka se však tato sympatická Slovenka trápila extrémními výkyvy váhy. Zatímco jiné krásky mají štíhlost v genech, Christová s váhou bojuje cvičením a dietami, které má předepsány na míru.

Bohužel se jí, stejně jako řadě jiných lidí s podobnými problémy, nevyhnul démon v podobě jo-jo efektu.

Loni v létě sice zhubnula deset kilogramů, a dala si za cíl, shodit celkem dvacet kilo, ale zatím to vypadá, že se vysněné mety zatím nedočkala.

Na tiskové konferenci charitativní organizace La Sophia, která pomáhá sportovně a hudebně nadaným dětem ze slabých sociálních poměrů, Christová opět ukázala, že se momentálně nachází v období, kdy se ručička na její váze nechce za žádnou cenu pohnout směrem dolů.

Nutno podotknout, že Christová je i s pár kily navíc krásná žena a zaoblené křivky, které jí rozhodně neubírají na kráse, by mohla hravě schovat do šikovně vybraného outfitu, který si však pro tuto příležitost tentokrát zapomněla ve svém šatníku a zbytečně tak vystavila na odiv problémové partie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám