Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (31) čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové Pepou Koktou a platí za to tvrdou daň. Nemůže skoro do žádného podniku v centru Prahy. Všude ji vyhazují. Obzvlášť z těch, ve kterých léta vysedává Pepa Kokta nebo jsou spřátelené s Partyšovou.

Poprvé se s tím Ornella setkala před dvěma měsíci, když ji vyhodili z pražské kavárny Café Café. Její majitel je kamarád Partyšové i Kokty a přítomnost Ornelly trpět nehodlal.

Další dvě zkušenosti měla v pondělí, když měla schůzku s ředitelkou Miss Junior Kateřinou Hamrovou. Najít podnik, kam by si dámy sedly a probraly možnou spolupráci, bylo prakticky nemožné. Přítomnost Ornelly byla nežádoucí v jednom podniku v ulici V Kolkovně a ani v dalším baru nedaleko v Dlouhé nebyli zrovna nadšeni.

Všechno jsou to podniky, kde jsou Partyšová s Koktou častými hosty. O včerejším incidentu nám Ornella řekla: "Nejdříve nás normálně obsloužili a asi za dvacet minut přišel majitel a začal být hodně agresivní a nepříjemný. Vypadalo to, že personál asi upozornil Partyšovou, že tam jsme, a ta pak začala jednat. Nechápu, že to má zapotřebí," řekla Super.cz Ornella.

Reklama

Další články

Načítám