Hlavní obsah
Článek

Víme, co se dělo osudného dne, kdy zpěvačka Iveta Bartošová (†48) udala svého přítele Josefa Rychtáře (65) na policii a podala na něj trestní oznámení pro napadení. Druhý den ho překvapivě zase stáhla a tvrdila, že se nic nestalo a k trestnímu oznámení ji donutil kamarád Rychtářova syna Kuba. Celý den je zahalen spoustou otazníků.

"Jsem z toho nešťastná. Ten muž mě vzal násilím do auta a tahal mě na policii," tvrdila Bartošová, která chtěla vzít trestní oznámení na přítele druhý den zpět.

Pravda je ale zřejmě jinde. Podle svědků s mladíkem Kubou dobrovolně ten den jela do autobazaru, kde společně vybírali její nový vůz. Podle zdroje z autobazaru tam Iveta za nové auto nechala i zálohu.

Z bazaru pak podle informací Blesku vyrazili do říčanské nemocnice, kde si nechala zpěvačka vystavit zdravotní zprávu, která měla dokazovat, že ji Josef Rychtář napadl. Rovnou z nemocnice pak zřejmě jeli s Kubou na policii v Říčanech, kde přítele udala. Během cesty se ještě stavili na benzinové pumpě, na které kupovali víno.

A aby toho nebylo málo, kolem půlnoci ještě policie vyjížděla, aby Rychtáře se synem vyhodila z domu zpěvačky. Rychtář tam nemá trvalé bydliště, a tak podle zákona v domě nemá co dělat, když si to majitel nepřeje.

Druhý den už byl Rychtář zase zpátky. Iveta zřejmě začala prosit o návrat, vzala zpět trestní oznámení, Rychtář doplatil auto a zpěvačka dostala strach ze samoty, a tak tady zase máme idylickou rodinku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám