Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokterá filmová hvězda se může těšit z udělení hvězdy na chodníku slávy v tak brzkém věku jako James Franco. Americký herec, který je v posledních letech až pozoruhodně produktivní, se z odhalení své hvězdy v Hollywoodu těšil ve čtvrtek.

Začátky hercovy kariéry byly rozpačité, okrajově účinkoval v několika podprůměrných filmech a teenagerských komediích, ale také v poměrně kladně hodnoceném seriálu Machři a šprti. Největší zlom však přišel v roce 2001, kdy Franco získal hlavní roli v životopisném dramatu James Dean, a především si zahrál v kasovním trháku Spider-Man. Následovaly snímky Spider-Man 2, The Ape, Tristan a Isolda, Americký zločin, Milk, 127 hodin, Zrození Planety opic a řada dalších.

Za dva týdny bude možné Jamese vidět v kinech v nové dobrodružné komedii Spring Breakers se čtveřicí mladých hereček Selenou Gomez, Vanessou Hudgens, Ashley Benson a Rachel Korine.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám