Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si na divácky oblíbený film na motivy stejnojmenné knihy Michala Viewegha Báječná léta pod psa? Pokud ano, tak si milovníci spoře oděných krasotinek jistě pamatují na mladičkou Jarušku a její milostné hrátky se zamilovaným Kvidem.

Jarušku si zahrála tehdy devatenáctiletá blondýnka Jitka Ježková, která v tomto filmu poprvé, a bohužel zatím naposledy, ukázala své vnady v celé své kráse.

Televizní diváci ji od té doby sice nahou neviděli, ale i tak se občas mohli pokochat pohledem na nějaký její hodně odvážný model.

Šestatřicetiletá herečka a dabérka, jež si zahrála například v seriálech Nováci, Proč bychom se netopili či Obchoďák, má parádní postavu, jakou by jí mohly závidět i mnohem mladší dámy.

Loni se na jedné charitativní akci neváhala obléknout do průsvitné halenky, pod níž jí byla vidět podprsenka. A na skvosty, které ukrývá pod podprsenkou, si zavzpomínejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám