Hlavní obsah
Famous
Článek

Po šestnácti měsících od rozchodu jsou připraveni manželé Demi Moore (61) a Ashton Kutcher konečně dokončit rozvodové řízení. Bývalá choť Bruce Willise vyjednávala rok a půl s hvězdou seriálu Dva a půl chlapa především o majetku a finančním vyrovnání. Demi chce ale všechno rychle ukončit a začala v tomto směru značně ustupovat.

„S Ashtonem se velmi obtížně vyjednávalo, dokonce by se dalo říct, že byl agresivní. Po roce snah dosáhnout nějaké shody se Demi rozhodla konečně se pohnout dál. Právníci obou manželů by měli dohody podepsat ještě na jaře, jinak rozvod bude veden jako soudní spor a dojde na velký proces,“ píše New York Post.

Moore sama ještě nepožádala o rozvod, učinit tak chce ale příští týden.

Ashton po svatbě s Demi vydělal mnohem více peněz než ona. Ale přestože mu ke zviditelnění hodně pomohla, nemá prý pětatřicetiletý herec pocit, že by své o patnáct let starší ženě něco dlužil. A nehodlá jí po rozvodu dávat v žádném případě polovinu toho, co během manželství nabyl. Jen v roce 2012 si za seriál Dva a půl chlapa přišel na čtyřiadvacet miliónů dolarů – asi 470 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám