Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátké vlasy jsou v poslední době u slavných žen v kurzu. Na kluka se nechaly ostříhat i takové krásky jako Rihanna (36), Miley Cyrus (31) nebo Lady Gaga (38), která překvapila svým podholením hlavy a vytetovaným andělíčkem. Kouzlu krátkých sestřihů nejspíš podlehla i čtrnáctiletá dcera Michaela Jacksona (†50) Paris, která se na sociální síti pochlubila zbrusu novým účesem s patkou přes oko.

Zatím není jasné, zda je Paris na fotce skutečně ostříhaná, nebo má pouze paruku, ale krátké vlasy by si bez váhání mohla dovolit. Vzhledem k tomu, že fotografie byla podle pozadí nejspíš pořízena v kadeřnictví, je velmi pravděpodobné, že se skutečně rozhodla pro radikální změnu účesu.

Mladá rebelka se pomalu začíná stavět na vlastní nohy a přestože podle svých slov zesnulého otce nadevše milovala, nechce být známá pouze jako dcera Michaela Jacksona. Možná i proto již nějaký čas projevuje zájem o herectví.

Reklama

Další články

Načítám