Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (49) je máma na plný úvazek, a tak není ani divu, že nemá příliš času se pořádně najíst. Víkend bývalá ‚spajska‘ strávila podporováním svých synů na fotbalových zápasech. V sobotu nechyběla, když hrál desetiletý Romeo, a v neděli se účastnila zápasu sedmiletého Cruze.

Jak je vidno, Victoria syny v kopané podporuje, což jistě nikoho nepřekvapí, když je jejich táta jedním z nejlepších fotbalistů světa. V sobotu milovnice černé barvy Victoria pojala zápas poměrně honosně, když si oblékla černé maxišaty. Druhý den si na hřiště v losangeleském Brentwoodu už vzala o něco sportovnější outfit. Černý top doplnila o tmavě modré zvonové džíny. Obula si navíc boty na vysokém klínu, které ještě víc upozornily na její štíhlé nohy.

Oba Beckhamovi synové se na hřišti činili a na sobě měli dresy s čísly, která jsou spojována s jejich slavným otcem. Romeo hrál se sedmičkou, kterou nosil David Beckham (48) v době svého působení v Manchesteru United, a Cruz se pyšnil třiadvacítkou, s níž hrál David v Realu Madrid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám