Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Superfinalista první řady Česko Slovenské SuperStar Miroslav Šmajda (35), který loni překvapil novou image, novým jménem Max Jason Mai a vyrýsovanými svaly, se vrací zpět. Pod původním jménem rozjíždí turné, na kterém určitě nejen fanynkám ukáže svou bujnou kštici a tělo, které už nezdobí jeden sval na druhém.

Pryč je Jasonova image drsného chlapíka, o němž byste si v jeho přítomnosti báli i pomyslet něco nehezkého. Miro měl zkrátka jen hudební a vizuální odbočku a vrací se ke své přirozenosti.

Už během SuperStar na sebe výrazně upozorňoval svými účesy a pokračuje v tom i nyní. A rozhodně nenechá nikoho chladným. „Rád účesy střídám, je to pro mě zábava. Kamarádi říkají, že je to moje úchylka,“ směje se Miro, jemuž v šatně před žádným z vystoupení nemůže chybět žehlička vlasů.

Blonďatý sympaťák ve čtvrtek zahajuje své československé turné v Praze v klubu Futurum, o dva dny později zamíří do Jičína, v nebližší době ho čeká i Brno, Ústí nad Labem či Mariánské Lázně. Nově také vydal desku Mirosmajda.com, a jak vtipně poznamenává, na své si na ní přijdou hlavně příznivci folku…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám