Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a idol dívčích srdcí Vojta Kotek (36) má novou lásku. Již více jak dva měsíce randí s reportérkou VIP zpráv Markétou Křivánkovou, která je velmi podobná jeho bývalé přítelkyni Tereze Voříškové, s níž herec a režisér Kotek randil před pár lety. Markéta se včera objevila na bowlingovém turnaji a exkluzivně Super.cz poskytla rozhovor, ve kterém prozradila, že s Vojtou strávila v lednu dovolenou na Bali. Víc však prozrazovat nechtěla.

"Potkali jste nás někdy někde?" směje se Markéta. "Nechci se k tomu vyjadřovat," řekla ke vztahu s Vojtou krásná moderátorka. Kotek nikdy o soukromí na veřejnosti nemluvil a zřejmě je taková i dohoda s Markétou.

"Za své partnery se nestydím, ale nevidím důvod, proč o tom mluvit. Nechci probírat své soukromí na veřejnosti," vysvětluje.

Super.cz ale potvrdila, že s Vojtou byla v lednu na dovolené na Bali. "Bylo nás tam víc, byli jsme tam jako parta," říká reportérka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám