Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) se vrací zpátky do školy. Zní to možná zvláštně, protože slovenská kráska je absolventkou právnické fakulty. Navíc jako zasloužilá maminka už příští září povede do první třídy svou dceru Vanessku (5). Logiku to ale má.

Modelka, která ctí rčení „Kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem“, se začíná v jazykové škole učit italsky. „Do Itálie jezdím za odpočinkem i za prací. Italové jsou ale hrozně líní mluvit anglicky, a tak bude jednodušší, když se naučím jejich řeč," říká modelka, která s rodinou strávila letošní léto dva měsíce na Sardinii.

Na otevření zrekonstruované pobočky jazykové školy dorazila Andrea oblečená jako vzorná studentka. Klasická školní uniforma ale v podání Miss Slovensko 1999 nepůsobila vůbec cudně, ale naopak proklatě sexy.

„Do školy se moc těším, jazykového vzdělávání není nikdy dost," říká Verešová, která se těší, že bude v kontaktu s mladými studenty.

Je zvláštní, že Verešová bravurně ovládá většinu světových jazyků, ale rodný jazyk jejího manžela a dětí, tedy čeština, jí dělá i po mnoha letech v Česku problémy. „Cizí jazyky mi jdou, baví mě to, problémy mám ale pořád s češtinou,“ smála se v našem videorozhovoru Andrea a dodala: „Čeština je až příliš podobná mé rodné slovenštině, o to je to horší."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám