Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno laskal vnady Agáty Hanychové (38) Mirek Dopita. Jen krátce po oficiálním rozchodu už se s nimi ale mazlí moderátor Jakub Prachař (40). Modelka se poprvé po prozrazení jejího nového vztahu objevila na veřejnosti a ukázala kus toho, co z jejího těla jde téměř z ruky do ruky. Podívejte se na rajcovní fotky české Paris Hilton v naší fotogalerii!

Hanychová již po několikáté za sebou fotila kalendář pro společnost AŽD vyrábějící sdělovací a zabezpečovací techniku pro českou železnici. A letos je asi nejodvážnější, co kdy vůbec byla. Matka ročního syna Kryšpína si sedla na koleje a i když si schovávala bradavky, jinak ukazovala prakticky vše, čím ji v horní části těla příroda obdařila. Celá prsa sice ukázala již několikrát, především při focení pro pánský časopis, dokonce unikly i snímky z jejího mobilu, ale není nad to, čas od času si pohled na její vnady připomenout.

„Ukaž, jestli je máš ještě pevný,“ kontroloval z legrace omakem Agátina ňadra její prakticky dvorní fotograf Jaroslav Urban. Focení probíhalo na železniční stanici v Ratajích nad Sázavou a modelku i její tým čekal velký zápřah.

„Tuhle chci, tuhle ale okamžitě smaž!“ komandovala rozverně Hanychová fotografa. Vypadala svěže a vyrovnaně. Bylo vidět, že jí vztah s novým mužem prospívá. A týden v sicilském azylu se pozitivně projevil na jejím opálení.

Reklama

Další články

Načítám