Hlavní obsah
Článek

Herečka Gwyneth Paltrow (51) je sice v posledních letech ztělesněním elegance a vytříbeného vkusu, ale nebývalo tomu tak vždy. V letech 2000 až 2002 šlápla v módě vedle hned několikrát a nejvíc patrné to bylo bohužel v nejméně vhodnou chvíli - na předávání Oscarů.

Dnes již čtyřicetiletá drobná blondýnka okouzlovala svou něžnou krásou v mnoha známých filmech jako Sedm, Talentovaný pan Ripley nebo Zamilovaný Shakespeare, za nějž byla sama v roce 1999 ověnčena Oscarem.

O to překvapivější byl pak o rok později její výběr šatů na tuto tradičně nejsledovanější filmovou událost roku. Herečka dorazila ve stříbrných šatech na ramínka, které postrádaly jakýkoli nápad. Paltrow se navíc odhodlala jít bez podprsenky. To ostatně udělala i o dva roky později, když se na předávání Cen Akademie ukázala v široké černé sukni a zcela průsvitném vršku. Gwyneth tehdy způsobila rozruch, jelikož jí prosvítala celá ňadra.

„První šaty byly od Calvina Kleina. Byly fajn, ale ne na Oscary. Vybrala jsem si je, protože jsem ten rok nechtěla být moc vidět. Ty druhé od Alexandra McQueena jsem měla na sobě o pár let později. Pořád se mi ty šaty líbí, ale měla jsem mít podprsenku a taky jednodušší účes a méně make-upu,“ přiznala po více než dekádě pro server Goop.com.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám