Hlavní obsah
Článek

Válka mezi Gottovými a moderátorem Jiřím Pomejem (†54), který byl vyhozen z VIP zpráv a jako důvod svého nuceného odchodu označil „ženskou mafii“ na Primě, čímž naznačil, že v tom má prsty Ivana Gottová (48), se zřejmě posunula do úrovně vtipkování.

Karel Gott (†80) vyvěsil na sociální síti fotografii z letiště, na které usměvavě pózuje společně s rodinkou, a světe, div se, i s Pomejem a jeho přítelkyní Andreou.

„Milí přátelé, na výzvu Jirky Pomeje, že bychom si měli promluvit, jsme se dohodli a odlétáme na společnou dovolenou. Tam bude dost času vyříkat si to,“ napsal pod fotku Gott, kterého ale řada věrných fanoušků nepochopila a radostně mu popřála krásnou dovolenou.

Co na tom, že fotografie je už rok stará a Gottovi na žádnou dovolenou, natož s Pomejem, v současnosti vůbec neodletěli. Zmateným fanouškům se Karel Gott nakonec omluvil, protože si prý z celé kauzy dělal jen legraci, a zároveň reagoval na tvrzení Pomejeho.

„Z některých vašich reakcí vidím, že nadsázka se společnou fotografií (pořízenou loni v létě při náhodném setkání na letišti) nenašla u všech pochopení. Nezlobte se na mě, ale některé situace vyhroceny do absurdna se nedají brát smrtelně vážně,“ napsal Gott fanouškům s tím, že zároveň musí reagovat na tvrzení Jiřího, který pro jeden bulvární web prohlásil, že je mu Gotta líto, jak dopadl na stará kolena, když musí obvolávat v noci novináře, aby orodoval za Ivanu, která ho k tomu nutí.

„Tohle mi už přijde příliš. Copak nám vidí do domácnosti? Pan Pomeje mě opravdu litovat nemusí, jsem svéprávný člověk (i když už mám stará kolena) a nikdo mě k ničemu nenutí. Na to, abych se zastal své ženy, mi stačí zdravý rozum. Je přece logické, že když někdo neprávem napadá vaši manželku a nazývá ji mafiánkou, nenecháte si to líbit,“ míní.

„Na závěr chci ještě podotknout, že si nikdy s nikým nevyřizuji rozpory přes média, natož abych používal vulgárních výrazů jako srab. To opravdu můj slovník není a nikdy nebyl. Omlouvám se, jestli jsem někoho uvedl v omyl, slibuji, že příště jen vážně,“ uzavřel Gott.

Reklama

Další články

Načítám