Hlavní obsah
Článek

Doteď Agáta Hanychová (38) vztah s jedním z lídrů kapely Nightwork a moderátorem Talentu na Primě Jakubem Prachařem (40) popírala, na základě důkazů s tím ale přestala. A poprvé od provalení své milostné aférky se známým hercem a hudebníkem promluvila. „Jsem opravdu strašně moc šťastná!“ přiznala Super.cz česká Paris Hilton.

Agáta se nedávno vrátila ze Sicílie, kde se synem Kryšpínem a milencem Prachařem trávila možná poslední letošní dovolenou. A bylo jí jasné, že už se nemůže dál svým novým vztahem tajit. Protože ale moc dobře ví, jak Prachař "miluje" média (odmítá dokonce dávat i rozhovory VIP zprávám nebo Top Staru, i když jde o pořady jeho mateřské televize Prima, pro niž moderuje), snaží se o své lásce nic nevytrubovat do světa. „Je mi fajn a to je všechno, co bych k tomu chtěla říct,“ dodala Hanychová.

Spojení bulvární ikony s jejím mlčícím partnerem není ani v Česku žádná novinka. Podobný vztah měla i Dara Rolins, když randila s hudebníkem Matějem Homolou. S tím se však rozešla ve zlém a nyní drsně bojují o dítě. Snad se něco podobného časem nestane i Agátě s Jakubem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám