Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má za sebou takové menší umělecké vybočení, přesněji řečeno zamilování se až po uši do mládence, kterého rázem udělal svým manažerem a prý si kvůli němu na čas dost pokazil pověst. Když Honza Bendig (30), který zazářil v první Česko Slovenské SuperStar, svého expřítele prokoukl, dal mu kopačky, omluvil se lidem, kterým stihl svým pubertálním úletem ublížit, a vrací se zpět. „Hledám k sobě dva tanečníky a vokalisty. Budujeme něco jako nový český boy band,“ říká dnes Honza. Podívejte se, co o sobě prozradil!

Na vztah z Davidem Zurickem, který mu prý škodil i u pořadatelů a po rozchodu ho měl citově vydírat, nerad vzpomíná. „Bylo tam hodně problémů, ale nerozebíral bych to, je to za mnou. Nikoho teď nemám a ani mít nechci. Po tom všem jsem se strašně ponaučil. Řekl jsem si, že už nebudu tak blbý. Na vztah a závazky nejsem připravený, spíš budu víc makat,“ tvrdí za všech okolností usměvavý sympaťák zvaný Bendíček, kterého jsme potkali na 33. narozeninách pořadatele charit Davida Novotného.

„Vrátil jsem se ke své manažerce Janě Bokové, omluvil se jí a ona mi odpustila. Chystáme teď velký projekt. Půjde jako by o boy band. Budu hlavní zpěvák, za mnou budou vokalisti a tanečníci. Připravujeme toho ale mnohem víc. Desku, knížku a dva videoklipy. Jsem hrozně nabuzený a natěšený,“ říká Honza.

V první fázi hledá dva tanečníky a zároveň zpěváky mezi osmnácti a dvaadvaceti lety. Vítězové konkursu s Honzou pojedou turné a natočí desku Never Give Up. Zájemci se mohou do čtvrtého března hlásit na produkce@boucek.org.

Reklama

Další články

Načítám