Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou modelku Erin Heatherton překvapili v pondělí paparazzi na letišti v Mexiku. Není divu, že třiadvacetiletá blondýnka vypadala pořádně zaskočeně. Neučesaná, nenalíčená a oblečená v podivném ohozu se na míle lišila od krásky brázdící přehlídková mola v sexy prádélku.

Jedna z nejpůvabnějších modelek současnosti, která od roku 2010 zastává i nejuznávanější post andílka u Victoria's Secret, téměř celý loňský rok strávila po boku Leonarda DiCapria (49), po deseti měsících se ale začátkem listopadu jejich vztah rozpadl. Zatímco Leo neztrácí čas a od rozchodu byl spatřen v těsné blízkosti už s mnohými kráskami, vedle Erin se nový objev ukázal teprve nedávno.

Podle deníku New York Post by jím údajně měl být urostlý, téměř dvoumetrový a 111 kilogramů vážící hráč amerického fotbalu Jordan Cameron. Dvojice se prý poznala už v listopadu během módní show Victoria's Secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám