Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) má dvě neskutečně živé děti a nebojí se dalšího. S manželem si přejí třetího potomka a pečlivě na něm pracují. "Klabzubovu jedenáctku vzhledem k mému věku nezvládneme, to technicky možné není, ale třetímu se nebráníme," řekla Super.cz moderátorka.

"Pracovali jsme na prvním, pracovali jsme na druhém a nyní trochu méně usilovně pracujeme na třetím," upřesnila maminka syna Michálka a dcery Zuzanky. "Jsou to malí lumpové, ale zároveň hrozný lásky. Užíváme si to, ale je toho hodně. Občas to pořádně nezvládáme," usmívá se Eva, která patří mezi nejvytíženější české moderátorky.

"Pomáhají mi maminka a tchýně. Moje práce mi ale umožňuje s dětmi být hodně. Odskočím si na tři, čtyři hodiny moderovat a pak jsem zase s nimi," vysvětluje.

Zároveň přiznává, že by i s hypotékou na krku musela přestat pracovat. "Kvůli třetímu bych se možná musela vykašlat na práci. To už by asi skloubit nešlo. Mám dvě hypotéky. Než to vyjde, tak je třeba splatíme. Pracuju docela usilovně," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám