Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Čekal jsem v této soutěži mnohé. Ale to, že někdo povýší Michala Davida (63) na umění, tak to rozhodně ne. Pro mě tvorba Michala Davida umění není, i kdyby stokrát zvítězil v ceně TýTý,“ vyslovil loni v soutěži Česko Slovensko má talent po vystoupení tria La GioIa Jaro Slávik (49). Touto hláškou rozpoutal s Michalem Davidem válku. Ten mu zaslal pořádně ostré sms a drsné výměny názorů se rozhořely i v médiích.

A očividně nekončí. Může za to DJ Kolombo, zpívající důchodce z letošního Talentu. Milovník Michala Davida nastoupil na pódium v disco kostýmu a disco koulí na hlavě. Slávik hned obrátil oči v sloup. "A sakra. To je něco pro Jara," smál se Martin Dejdar. Nakonec ale překvapivě důchodce poslal producent do dalšího kola.

"Někdo k vám musí být férový a upřímný. Konečně má Michal David dobrou konkurenci," řekl s ironií sobě vlastní po vystoupení DJ Kolomba Jaro. Co na to tentokrát řekne Michal David? Na to si počkejme!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám