Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček Jitka Schneiderová (51) o sobě už několikrát dala vědět v souvislosti se svou postavou. Tělo má jak dvacítka a rozhodně si ho „neuhnala“ dřepěním na gauči u televize a pojídáním lupínků. Kromě pilates se dala i na tzv. hot jógu, při které se cvičí v místnosti vyhřáté na plus minus čtyřicet stupňů. Podívejte se na její snímky při všemožných cvičebních pozicích, na kterých ukazuje, jak pružné má tělo!

Jitka si fyzickou kondici udržuje ve studiu své kamarádky Petry Daňhelové. „Známé osobnosti, které navštěvují naše studio, si tu udržují nejen fyzickou kondici, ale také si zde odpočinou psychicky,“ svěřila se šéfka studia, do něhož chodí například i Kateřina Kristelová, Radka Pavlovčinová (Cesty domů) nebo David Matásek.

Ten se, tak jako loni, objevil na druhých narozeninách podniku. „Cvičením se mi zlepšuje koncentrace pro hraní. Uvolním si psychiku a také se mi zlepšuje fyzička,“ prozradil o trápení svého těla před časem Matásek, jenž se s Jitkou Schneiderovou brzy objeví v pokračování seriálu Sanitka.

„Účinky hot jógy na tělo jsou tak významné, že herce pomáhají udržet v dobré formě při vysokých výkonech, které musejí podávat na jevišti,“ dodal pochvalně Matásek, který svou nezlomnou vůlí přilákal k cvičení už řadu dalších mužů.

Reklama

Další články

Načítám