Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šarmantní francouzská modelka a herečka Laetitia Casta se jako jedna z mála žen dostala přes modeling až k poměrně úspěšné herecké dráze. Dnes se čtyřiatřicetiletá kráska věnuje převážně rodině a výchově svých tří dětí, ale jak vypadala ve sladkých devatenácti, když měla modelingovou kariéru nejlépe rozjetou?

Podle snímků z jejího archivu je jasné, čím si dokázala získat všechny lukrativní nabídky známých značek. Její přirozeně krásný obličej v kombinaci s dechberoucí postavou a bujným poprsím jí vynesl slávu po celém světě. Casta začínala v patnácti s kampaní pro Guess?, následně byla andílkem Victoria’s Secret nebo mluvčí kosmetického koncernu L’Oréal.

Objevila se také na více než stovce obálek časopisů jako Vogue, Elle, Cosmopolitan, Glamour a dalších. Z filmů, kde Laetita hrála, připomeňme například Asterix a Obelix, Narozeni v 68, Tvář, Serge Gainsbourg: Heroický život nebo Knoflíková válka.

Reklama

Další články

Načítám