Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě poslední muzikálová role čeká Martu Jandovou (50), než jí těhotenství znemožní hrát. Marta, která je ve čtvrtém měsíci, si tak oblékla šaty královny Gertrudy a začíná hrát v Divadle Broadway matku prince Hamleta ve stejnojmenném muzikálu Janka Ledeckého (61).

I když Marta Super.cz tvrdila, že bude těhotenství tajit první tři měsíce, mlží neustále. Prý z pověrčivosti. A to přestože o tom už všichni vědí a v divadle nám mj. sdělili, že další roli v muzikálu Kat Mydlář, který se začne uvádět od konce dubna, už zpěvačka kvůli těhotenství hrát nebude.

Zato kostým Gertrudy zatím Martě sedí, neboť je naštěstí princesového střihu, a tak dává rostoucímu bříšku prostor. Až odehraje sérii představení, chystá se zpěvačka ještě do Austrálie, kde momentálně pobývá její otec. S cestováním letadlem bude muset skončit v sedmém měsíci. Před narozením prvního potomka ale chce ještě stihnout natočit novou desku se svojí kapelou Die Happy.

Reklama

Další články

Načítám