Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Reese Witherspoon (36) se rozhodla prodat svůj luxusní ranč v Ojai v Kalifornii. Dům, v němž si léčil své zlomené srdce hereččin kolega Robert Pattinson (37), může být váš za 10 miliónů dolarů, tedy v přepočtu za 190 miliónů korun.

Představitelka Pravé blondýnky, která momentálně čeká své třetí dítě, si letos v březnu na ranči brala svého druhého manžela Jima Totha.

Dveře svého království v červenci otevřela svému hereckému kolegovi a blízkému příteli Robertu Pattinsonovi, který zde našel na několik týdnů útočiště po provalení nevěry jeho přítelkyně Kristen Stewart s režisérem Rupertem Sandersem.

Podle magazínu Hollywood Reporter Reese nemovitost, která se nachází ve vesnici severně od Los Angeles, koupila v roce 2008 od interiérové návrhářky Kathryn Ireland. Dům má devět pokojů, sedm koupelen, disponuje plaveckým bazénem, třemi chatkami pro hosty, stájemi pro koně, bio zahradou a miniaturní zoologickou zahradou.

„Je to neuvěřitelně magické místo. Teleportuje vás to do jiného času a jiné éry. Máte najednou pocit, jako byste byli v pětihvězdičkovém resortu. Věnovali ohromné množství nápadů úpravám pozemku,“ uvedl k ranči makléř Billy Rose.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám