Hlavní obsah
Článek

Držitelka prestižní divadelní ceny Thálie Monika Absolonová (47) si na nedostatek práce rozhodně nemusí stěžovat. Naopak. Její konkurence by se měla mít hezky na pozoru, protože v příštím roce bude Monika doslova na roztrhání. Nedávno se totiž stala mediální tváří hlavního producenta Divadla Hybernia, společnosti Musical Production, a dostala nabídky na dvě hlavní role, které jí budou kolegyně nejspíše hodně závidět.

„Od producentky Emy Krahulíkové jsem dostala dvě nabídky na krásné hlavní role v muzikálech Mary Poppins a Královna Antoinetta a na obě se moc těším. Každá je úplně jiná. Mary je krásná pohádka plná barev, kouzel a dobrodružství. Marie Antoinetta nebyla úplně sympatická a milá osoba, ale já si na ni určitě něco pozitivního najdu. A navíc autoři – pánové Hubač, Vrba a Škorpík - jsou pro mě zárukou, že to bude krásné představení,” nechala se slyšet Monika.

Divadlo Hybernia, kde Moniku v příštím roce čekají hned dvě velké premiéry, má ještě jeden důvod k oslavě. Už tento pátek v rámci představení Lucrezia Borgia přivítá miliontého diváka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám