Hlavní obsah
Článek

Ještě mu není ani měsíc a už má za sebou první profesionální focení. Manželé Vojtkovi poprvé zapózovali s novorozeným synem Adamem. „Máme zdravé, krásné dítě. Už od prvního pláče na něm je vidět, že má kuráž, je zvídavý a má chuť do života, to se pozná,“ pochlubil se při focení Pepa Vojtek (58).

Než se děťátko narodilo, uvažovali manželé o několika jménech a při posledním rozhovoru Jovanka tvrdila, že váhá mezi Sebastiánem nebo Samuelem. „Sebastián Vojtek, to prostě nezní, nejde to k sobě. Považuji za důležité, aby jméno znělo a bylo zvučné. K Sebastiánovi je Vojtek příliš slovanské a kombinace těchto dvou jmen, to není ono. A to mi jako muzikantovi znít musí,“ vysvětlil Pepa.

Jako první fotil rodiče se synem fotograf Robert Vano. „Volalo nám hodně fotografů, ale my se rozhodli pro Roberta ještě před narozením syna. Když jsme fotili pro magazín Best of..., tak to byla naše první zkušenost s Robertem. Okamžitě jsme si padli do oka,“ upřesnila Jovanka, která s manželem pro tento internetový profesní magazín poskytla i jeden z prvních rozhovorů.

Když Jovanka ještě před narozením syna řešila, jak jí půjdou shazovat těhotenská kila, obávala se, že to půjde samo, protože miminko bude hodně slyšet. A měla pravdu.

„Projevuje se hlavně v noci a má opravdu hodně silný hlas. Připomíná mi mne, když jsem byl dítě. Co si pamatuji, bylo mě slyšet všude! Adámek mi pomalu fušuje do řemesla a začíná celkem častými nočními zvukovými zkouškami," vyprávěl rocker.

"Mě to nijak zvlášť neruší, protože už v podstatě nespím v tahu, ale přerušovaně. Že do toho vstupuje plačící dítě, tak to beru celkem v pohodě a jedním okem jsem připravený ho zase uspat. Ale úspěšněji ho uspí Jovanka kojením, v tom nemůžu konkurovat,“ dodal muzikant, který se snaží užívat si čtvrtého potomka co nejvíce. V době, kdy ale finišují zkoušky na muzikál Klíč králů a začíná zkoušet i další hudební projekt Andílci za školou, to není jednoduché.

„Nic jen tak nepředčí, když jsme slyšeli Adámkův první pláč. To bylo velmi silné, když se nadechnul a dal nám o sobě vědět. A že se do toho pustil z plna hrdla! Teď už se na nás i usmívá, takovou svojí roztomilou miminkovskou mimikou. Těšíme se z každého nového okamžiku s ním,“ uzavřela Jovanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám