Hlavní obsah
Článek

Jak bývá v modelingu dobrým zvykem, zimní kolekce se fotí v tropických letních dnech a plavky naopak v lednových mrazech. Nejinak tomu bylo i letos, když Jana Doleželová (42) fotila kolekci zimních bund a kožichů.

V průběhu tří dnů, kdy teploty přesahovaly hranici třiceti stupňů Celsia, pózovala Miss ČR 2004 a titulovaná doktorka farmacie v podkrovním ateliéru celkem v třiceti modelech tradiční luxusní značky zimních kabátů.

„Pro tuto značku jsem fotila katalog již před čtyřmi lety, čili jsem věděla, že focení bude vzhledem k letním teplotám náročné. Nicméně určitě nelze posouvat focení například na babí léto v září, protože v tuhle dobu již fotografie visí v prodejnách,“ řekla Jana Doleželová.

Ovšem Jana se nevěnuje pouze komerční práci. Před několika dny se spolu s dalšími osobnostmi zúčastnila také charitativního turnaje v kroketu ve prospěch Fondu ohrožených dětí. Na tomto turnaji hrály celebrity spolu s dětmi a každá z celebrit také věnovala vlastnoručně namalovaný obrázek do dobročinné dražby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám