Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zlata Adamovská (65) jen kvete. Důkazem jsou fotografie, na které se právě díváte. Oblíbená herečka je stálou tváří úspěšné české módní firmy, každoročně pro ni navíc nafotografuje originální katalog. Předloni pózovala s živými hady, tygry i koněm.

Teď se však ukázala ve všemožných stylizacích ještě se svou slovenskou kolegyní Soňou Norisovou. Značka totiž expandovala i na Slovensko. Vedle egyptské Kleopatry či africké cestovatelky si Zlata vyzkoušela také roli šantánové tanečnice nebo pistolnice.

"Focení bylo velmi náročné, protože jak už to v módním světě bývá, letní kolekce se fotí v zimě a naopak. Takže pózovat v zimě v tenkých šatech coby Kleopatra mi skutečně dalo zabrat,“ popisuje dramatické okolnosti vzniku jednoho ze snímků oblíbená herečka.

„Zážitkem, na který jen tak nezapomenu, byli i koně. Mám z nich velký respekt a ten náš se během fotografování trochu plašil,“ dodává představitelka doktorky Valšíkové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Se svou slovenskou kolegyní Soňou se Zlata setkala poprvé, obě dámy měly ze vzájemné spolupráce velkou radost. „Škoda, že měla Soňa na focení čas jen jeden den, všechno muselo proběhnout v rychlém tempu. Ani jsme neměly moc času si popovídat,“ uzavírá povídání šarmantní paní Zlata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám