Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbeným koníčkem modelky a nově také moderátorky kuchařské show MasterChef Daniely Peštové (53) není pouze vaření, ale jak se na topmodelku sluší a patří, také móda. O tom, že má česká kráska vytříbený vkus, není pochyb.

My jsme se o tom opětovně přesvědčili, když jsme navštívili její šatnu v bratislavských ateliérech, kde v těchto dnech natáčí. Danielina převlékárna je plná rafinovaných módních doplňků! Kromě mnoha párů bot a šatů má Daniela k dispozici také nepřeberné množství náramků a náhrdelníků.

Peštová je známá svou slabostí pro módní dům Fendi. Této italské módní značce je občas nevěrná s konkurenční značkou Prada, ale my jsme během návštěvy její šatny vypátrali, že si často udělá radost i nějakou věcí z konfekce Zara.

Není divu, že má Peštová ve své šatně takový výběr veškerých módních kousků. Natáčením show totiž tráví mnohdy až čtrnáct hodin denně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám