Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmilenec zpěvačky Dary Rolins i modelky Kateřiny Průšové Petr Vlasák už je více jak dva roky v chomoutu s krásnou blondýnkou Gábinou a nyní poprvé ukázal svoji rozkošnou roční dceru Simonku. Na svatbu modelky Nikol Plzákové a dýdžeje Petra Zvěřiny dorazila celá rodinka pohromadě.

Simonka je neskutečně rozkošná a ihned si získala svatební hosty. Celé odpoledne měla pusu od ucha k uchu a všem neustále mávala.

Roztomilou holčičku si manželé doslova vymodlili. Dlouho to totiž vypadalo, že mít miminko je pro ně nemožné. Před šesti lety Petr doslova utekl hrobníkovi z lopaty. Zničehonic na ulici upadl do kómatu a neurochirurgové z Nemocnice Na Homolce mu diagnostikovali obří zhoubný nádor na mozku. Po náročné operaci musel absolvovat desítky chemoterapií a bylo nejisté, jestli boj se zákeřnou rakovinou vyhraje. Nyní je v naprostém pořádku a užívá si rodiny.

Reklama

Další články

Načítám