Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to hodně intimní otázky, ale kdo se stydí zeptat, odpověď nedostane. A nás zajímalo, jak to vlastně má modelka Jitka Kocurová (45) s těhotenstvím v souvislosti se silikonovými implantáty, které si nechala voperovat jako jedna z prvních známých krásek.

Víme totiž, že třeba Dara Rolins (51) musela po těhotenství s dcerou Laurou na reoperaci a i Vlaďka Erbová (42) o ní po porodu syna Marcuse přemýšlí. Naopak Klára Medková (40) má prsa po dvou porodech naprosto v pořádku.

"Já asi budu stejný případ jako Klárka, aspoň to tak zatím vypadá. Doposud jsem žádné problémy neměla, s doktory jsem to neřešila, necítím žádné změny a syna Tomáše jsem kojila," svěřila Super.cz Jitka, i když byla trochu v rozpacích.

Jitka porodí druhého potomka na konci dubna, pohlaví už ví, ale prozradit ho nechce. Syna Tomáška na příchod sourozence pečlivě připravuje, aby nežárlil. "Zatím se těší, připravuje pro něj hračky a já mu vysvětluji, že až se drobeček narodí, nebude moct spát u něj v pokojíčku, ale ze začátku bude s námi. Doufám, že to zvládneme dobře. Všichni říkají, že první dítě musíte co nejvíc zapojit, budu se o to snažit," dodala.

Reklama

Další články

Načítám