Hlavní obsah
Článek

Zatímco v Čechách jsou u Muzea čtyři centimetry sněhu a děsná kalamita, v rakouském lyžařském středisku Kaprun ji málem měla na svědomí Kateřina Kristelová (44). Ta si na svou sociální síť vyvěsila fotku, jak při teplotě jednoho stupně nad nulou pózuje venku jen v plavkách. Podívejte se na to, jakou si udržuje skvělou figuru!

Na hory vyrazila Kačka se svým miláčkem Kazmou a zřejmě hodně spalují tuky nejen sportováním na svahu, ale také v ložnici. Proto si Kristelová mohla dovolit koupat se ve venkovním bazénu a pak ještě provokovat přítomné chlapy zabalené do lyžařských kombinéz.

„Jsou za tím dva roky dřiny. A Kazma,“ naznačila jasně tajemství své pěkné postavičky moderátorka. „Dva roky jsem to fakt drtila, žádný cukr a tak podobně. Teď už si můžu dovolit hřešit. I hranolky si můžu dát. Pomohla mi ABC dieta, denně jsem nachodila pět kilometrů s kočárem, večer u DVD jedu břišní pekáč,“ pochlubila se matka tříleté Claudie svým receptem na pevnou postavu, která před časem učarovala i potrhlému moderátorovi Kazmovi.

Reklama

Další články

Načítám